ME Media uitverkozen tot ‘beste bedrijf regio Enschede 2010’

Alleskunner op het gebied van copy, print, drukwerk, webdesign, webhosting en narrowcasting ME Media is op 13 januari 2011 op allebedrijveninenschede.nl uitverkoren als ‘beste bedrijf regio Enschede 2010’. Bij deze verkiezing geven klanten hun mening over lokale bedrijven in Enschede. Het bedrijf met de meeste positieve reviews en de hoogste score mag zich een jaar lang ‘beste bedrijf’ noemen. Op de portal staan geen grote landelijke ketens

ME Media is trots op de uitverkiezing. “We stellen alles in het werk om onze klanten goed te helpen, en dat we deze titel winnen, bevestigt dat we op de goede weg zijn” vertelt Eelco Hovels (32), commercieel directeur van ME Media. “Bij allebedrijveninenschede.nl kun je alleen winnen als je klanten je goed commentaar geven. Het is fijn om te merken dat onze service en producten worden gewaardeerd. ”


De verkiezing van het beste bedrijf in de regio Enschede is goed voor de ontwikkeling van lokale ondernemers. Elize Radema van MKB Enschede: “Zonder stimulans van de midden- en kleinbedrijven kan een gebied zich niet ontwikkelen. Deze bedrijven vormen het hart van de economie in de regio. Ik vind het geweldig dat het MKB met deze verkiezing kan laten zien dat zij onderscheidend zijn in persoonlijke aandacht. ME Media is een jong bedrijf. Zij kijken scherp naar de ontwikkelingen in hun vakgebied en denken altijd met hun klanten mee. ME Media levert goede producten en fijne service. Of je er nou binnenloopt voor het printen van je scriptie of je hebt als startende ondernemer een eigen huisstijl en alle bijbehorende producten nodig. Zij helpen iedereen met veel enthousiasme.”


ME Media biedt een unieke combinatie van copy, print, drukwerk, webdesign en –hosting. Veel klanten komen bij de winkel voor goede prints of kopieën. Maar zij werken ook veel voor MKB-bedrijven waarbij ze alles op het gebied van drukwerk, huisstijl en internet ontwikkelen. Dit gaat van het ontwerpen van een logo, het drukken van visitekaartjes en briefpapier tot het maken en hosten van websites. “Veel bedrijven vinden het prettig dat ze bij ons alles wat ze nodig hebben, op een adres kunnen vinden. Ze hoeven niet naar een designer, daarna iemand die het drukwerk verzorgt of de website bouwt en een volgende partij die de site host”, vertelt Hovels. “Ik denk dat onze klanten graag bij ons komen omdat wij net dat stapje extra zetten. Wij vinden dat leuk om te doen en zij waarderen het.”


ME Media is te vinden aan de G.J. van Heekstraat 125 in Enschede. Hovels is samen met creatief directeur Marco de Vries (26) vijf jaar geleden vanuit een klein kantoor begonnen. Drie jaar geleden zijn ze verhuisd naar Twekkelerveld. De winkel is laagdrempelig en iedereen loopt er gemakkelijk binnen. U kunt hier ook terecht voor onder meer displaymaterialen, printerpapier, kantoorartikelen en inktcartridges.

Op February 22, 2011