Copyshop de Haan


Kloosterplein 1 4811 GN Breda
076 515 5558 Klik om te bellen

Over Copyshop de Haan

Copyshop de Haan is een middelgrote copyshop in de stad Breda. De Haan, ook bekend onder de namen Copyshop Breda, Drukkerij de Haan, Textieldrukkerij Breda en Drukkerij Kloosterplein is door openingstijden.nl verkozen als beste copyshop van Nederland. 76% van het productaanbod is drukwerkgerelateerd. 20% van de producten vallen onder bedrukt textiel / textielveredeling. 4% valt in de categorie overig.

De Haan beschikt over een winkelpand in het centrum van Breda. De winkel is 6 dagen per week geopend en bedient zowel zakelijke als particuliere klanten. De grootste subklantgroep zijn overheden en instellingen. Studenten zijn de grootste particuliere subdoelgroep.

In een interview in 2017 gaf de eigenaar aan dat de producten rapporten, scripties, bedrukt textiel, visitekaartjes en flyers het meest verkocht worden. De meest geleverde dienst is DTP, met andere woorden 'ondersteuning bieden in het drukklaar maken van bestanden'. Tevens gaf de eigenaar aan dat de grootste groeimogelijkheid binnen de printbranche variabel data printen betreft.

Variabel data printen houd in dat iedere drukwerkuiting kan aangepast worden naar de wensen en behoeften van de ontvanger. Een simpel voorbeeld is een mailing van een kledingbedrijf aan haar klanten. In plaatst van alle producten aan de klant te te tonen worden uitsluitend de kledingstukken geprint die nog beschikbaar zijn in de maat van de ontvanger.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden?
Neem contact met Copyshop de Haan op of bezoek de website.
http://copyshopdehaan.nl

Copyshop de Haan in het kort

Soorten drukwerk

Belettering
Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Foliedruk
Offset drukwerk
Zeefdruk

Diensten

Bedrukken van kleding
Dtp
Kopiëren
Leveren van papier
Maken van beurswanden
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van rouwkaarten
Maken van spandoeken
Stickers
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Naaien
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Onze locatie

Copyshop de Haan


Kloosterplein 1 4811 GN Breda
076 515 5558 Klik om te bellen