Deurenberg Media


Marktstraat 23 6461 CT Kerkrade
045 546 3535 Klik om te bellen

Een van de groenste drukkerijen van Nederland
Beheersing van verschillende druktechnieken
Wij checken bij aanlevering altijd uw bestand

Over Deurenberg Media

Welkom bij onze ambachtelijke drukkerij, waar het verleden en de toekomst samenkomen! Bij ons vind je een unieke combinatie van oude druktechnieken en moderne expertise op het gebied van webdesign en e-commerce. Of je nu op zoek bent naar prachtige handgemaakte drukwerken of een professioneel ontwikkelde website of webshop, wij staan klaar om je te helpen.
Onze drukkerij is doordrenkt van geschiedenis en vakmanschap. We koesteren de traditionele methoden van drukken, zoals letterpress en zeefdruk, en streven ernaar om een authentieke en nostalgische uitstraling te creëren in al onze producten. Onze ervaren drukkers zijn ware ambachtslieden, die met zorg en precisie werken om de hoogste kwaliteit te leveren.
Maar we zijn ook thuis in de digitale wereld. We begrijpen dat een sterke online aanwezigheid essentieel is in deze moderne tijd. Daarom hebben we ons expertisegebied uitgebreid naar webdesign en e-commerce. Ons getalenteerde team van ontwikkelaars en ontwerpers combineert technische kennis met creativiteit om unieke en gebruiksvriendelijke websites en webshops te bouwen. Of je nu een kleine ondernemer bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat online wil groeien, wij zorgen ervoor dat je digitale aanwezigheid opvalt en indruk maakt.

Wat ons onderscheidt, is dat we de brug slaan tussen het oude en het nieuwe. We brengen de charme en de esthetiek van traditioneel drukwerk naar de digitale wereld, zodat jouw online aanwezigheid een uniek en onderscheidend karakter heeft. Of het nu gaat om het ontwerpen van een logo, het produceren van visitekaartjes of het ontwikkelen van een volledig functionele webshop, we combineren ons vakmanschap met moderne technologie om jouw visie tot leven te brengen.
Bij onze ambachtelijke drukkerij begrijpen we dat elk project uniek is. We luisteren naar jouw wensen, adviseren je over de beste aanpak en leveren maatwerkoplossingen die aan al jouw behoeften voldoen. Kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw drukwerk- en webdesigndromen. Stap binnen in de wereld waar het verleden en de toekomst samenkomen, en laat ons jouw ideeën tot leven brengen.

Daar val je op

Foto's

Visitekaartje

Deurenberg Media in het kort

Soorten drukwerk

Belettering
Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Foliedruk
Lasergraveren
Offset drukwerk
Textieldruk
Transferdruk

Diensten

Bedrukken van kleding
Direct Mail
Dtp
Kopiëren
Leveren van drukkerijbenodigdheden
Leveren van papier
Maken van beurswanden
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van rouwkaarten
Maken van spandoeken
Maken van stempels
Stempels
Stickers
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Illustrator bestand
Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Onze locatie

Logo Deurenberg Media

Deurenberg Media

Deurenberg Media


Marktstraat 23 6461 CT Kerkrade
045 546 3535 Klik om te bellen