DPN Rikken Print


Kerkenbos 1201 6546 BD Nijmegen
024-3606033 Klik om te bellen

Over DPN Rikken Print


DPN Rikken Print is dé flexibele partner in (digitaal) drukwerk. Van brochures, briefpapier en visitekaartjes tot gepersonaliseerde mailings: DPN levert snel in elke gewenste oplage en op elk adres in Nederland. Naast drukwerk op papier of karton realiseert DPN Rikken Print in eigen huis ook fraaie producties op doeken, kunststoffen en plexiglas. Aan het roer van de Nijmeegse drukkerij staat Antoine Haggenburg met 25 jaar ondernemerservaring in het grafische vak.

Drukwerk uit handen geven is ook een kwestie van vertrouwen. Daarom investeert DPN Rikken Print in een langdurige relatie met haar klanten. Een half woord moet voldoende zijn om voor de opdrachtgever een vormgeving te maken die past bij het bedrijf en zijn boodschap.

Bijzonder drukwerk spreekt het meest als het ervaren kan worden. Pal naast de drukkerij is een drukwerkshowroom gerealiseerd waarin uiteenlopende voorbeelden van producties op onder andere hout, metaal en kunststof zichtbaar zijn. U bent van harte welkom.

Daarom.. Drukwerk van DPN Rikken Print.

Offsetdruk 4 en 5 kleuren – HP Indigo - Printservice zwartwit en kleur – inbinden – zakelijk drukwerk – briefpapier, flyers, – bestelportals – kaartjes – posterproductie – fotobehang – Arizona grootformaatprinter 3x4 meter – tot 4 cm dikte op bijna alle materialen, ook hout – Frezen in afwerking borden/letters/signproducten – stansen, vergaren, snijden, vouwen – verzorgen van mailings, eventueel incl. verzending – personaliseren – kleine en grote oplages – boekdruk – aparte producties – drukwerkliefde

DPN Rikken Print in het kort

Soorten drukwerk

Belettering
Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Doming
Foliedruk
Offset drukwerk

Diensten

Bedrukken van hout, dibond, karton
Dtp
Kopiëren
Leveren van papier
Maken van beurswanden
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van spandoeken
Stickers
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Stansen; Rillen
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Onze locatie

DPN Rikken Print


Kerkenbos 1201 6546 BD Nijmegen
024-3606033 Klik om te bellen