Drukkerij Gianotten B.V.


Bredaseweg 61 5038 NA Tilburg
0135425050 Klik om te bellen

Over Drukkerij Gianotten B.V.

Drukkerij Gianotten B.V. in Tilburg is een gerenommeerd grafisch bedrijf. Beslist geen nieuwkomer, want met meer dan 90 jaar ervaring mag je terecht stellen dat je gepokt en gemazeld bent in het grafisch vak.
Met ruim 50 werknemers zijn we een middelgrote zelfstandige drukkerij in Nederland. Met onze ISO 9001:2008-certificering staat de naam Gianotten garant voor kwaliteit en service.
Drukkerij Gianotten brengt flexibel, prijsbewust en klantgericht elke opdracht tot een goed einde. Of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier, een full color brochure, folders, tijdschriften of een compleet boekwerk, wij regelen het voor u.
Drukkerij Gianotten beschikt over een up-to-date vellen-offset-machinepark. Een complete Heidelberg-workflow van prepress tot afwerking staat garant voor perfecte drukkwaliteit.
De beste machines zijn echter geen garantie voor topkwaliteit. De combinatie van deze machines, bediend door de beste vakmensen, wél. Vandaar dat Drukkerij Gianotten een uitgebreid en continu (bij)scholingsprogramma voor haar medewerkers heeft.
Drukkerij Gianotten heeft in de loop der jaren veel ervaring in levering van drukwerk aan diverse klantgroepen vergaard. Door jarenlange relaties met onze klanten spreken we als geen ander de taal van onze klant en weten we waar zij behoefte aan hebben. Relaties Door onze flexibiliteit, technisch vernuft, vakmanschap en ervaring zijn wij in staat om een duurzame en prettige relatie met onze klanten op te bouwen. Deze relatie is belangrijk om de wensen van de klant steeds te vertalen in passende eindproducten.

Foto's

Drukkerij Gianotten

Drukkerij Gianotten B.V. in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Offset drukwerk

Diensten

Dtp
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Coreldraw bestand
Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Onze locatie

Drukkerij Gianotten B.V.


Bredaseweg 61 5038 NA Tilburg
0135425050 Klik om te bellen