Eshuis B.V.


Wannestraat 28 7722 RT Dalfsen
0529438100 Klik om te bellen

Over Eshuis B.V.

Gemakkelijk online etiketten bestellen of via ons maatwerktraject eenvoudig flexibele verpakkingen, zelfklevende etiketten, shrink sleeves, kaasetiketten laten bedrukken en produceren. Het kan allemaal bij Eshuis. We hebben bij etiketten en verpakking drukkerij Eshuis altijd de juiste oplossing in huis. 

Eshuis maakt kwaliteit zichtbaar
Van kleine doelen tot grote ambities. Eshuis maakt ze tastbaar en zichtbaar. Al sinds 1891 laten wij producten en merken van hun beste kant zien. Met verpakkingen en etiketten die opvallen en verrassen. Wij geven vorm aan inhoud en kwaliteit.

Zelfklevende etiketten, shrink sleeves, flexibele verpakkingen en kaasetiketten. Noem het drukwerk, wij noemen we het de basis van succes. Jouw succes. Want dat is het uitgangspunt bij alles wat wij bedenken, ontwikkelen, drukken en printen. Voor jou, je merk en natuurlijk voor jouw klant van vandaag en morgen.

Bij Eshuis gaan merken leven
Jong, nieuw, sterk of gevestigd, elk merk verdient aandacht en succes. En dát begint bij de sterke oplossingen van Eshuis. Onze kennis, ervaring, werkwijze en productietechnieken. Een optelsom die net zo uniek en vernieuwend is als de verpakkingen en etiketten die wij elke dag maken.

Daarin gaan wij steeds een stap verder. We kiezen voor het hoogst haalbare, dat is immers ook jouw doel. Daarom komen we telkens met innovatieve producten, diensten en services. Aansluitend op elke vraag, vooruitlopend op elke behoefte. Hoe uitdagend die vooraf ook lijken.

Groots in ideeën en mogelijkheden
Wij denken niet in oplages, maar in oplossingen. Die maken we passend. Altijd. Want we hebben de mensen, machines, technieken én ideeën. Zelfs een slimme webshop waarmee etiketten snel besteld en geleverd zijn. Want de behoefte van kleinere bedrijven en startups, die snappen we.

Grote vragen, ook die begrijpen we als geen ander. Juist dat maakt ons Eshuis: partner in maatwerk, specialist in totaaloplossingen. Eenvoudige of complexe producties, wij begeleiden, coördineren en beheren de complete keten. Elke stap. Met onze 129 jaar ervaring én met ons oog voor ambacht en vakmanschap. Want ook dat is Eshuis.

Foto's

Bedrukte etiketten op rol

Eshuis B.V. in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Flexographic
Offset drukwerk
Zeefdruk

Diensten

Stickers

Aanlevermogelijkheden

Illustrator bestand
JPG afbeelding
PDF document

Artikelen

Verpakking ontwerpen? Dit is wat kleuren zeggen

Een goede verpakking wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Het winkelschap is dé plek om de aandacht van de consument te trekken. Dit geldt vooral bij producten met een lage betrokkenheid, denk aan...

Onze locatie

Eshuis B.V.


Wannestraat 28 7722 RT Dalfsen
0529438100 Klik om te bellen