FleQs B.V.


Loswal 38 9206 AH Drachten
0512589999 Klik om te bellen

Over FleQs B.V.

Al vanaf 1970 printen en produceren wij papieren promotionele producten in Drachten en leveren van hieruit aan ca. 2600 dealers door heel Europa. Wat begon met het maken van kassablokken met logo en later de bekende sticky notes (NoteStix®) is ondertussen uitgegroeid tot een van Europa's grootste fabrikanten van promotionele papieren producten.
Dankzij onze ervaring, de hoge kwaliteit van onze producten, korte levertijden en competitieve prijzen mogen we ons een van Europa´s leidinggevende suppliers in de papieren promotie industrie noemen.
Door ons complete assortiment, bestaande uit onder andere (FSC gecertificeerde) NoteStix, schrijfblokken, kubussen en full colour gedrukte notitieboeken staat het juiste papieren promotie artikel er voor u altijd tussen.

Naast de standaard artikelen zijn we uiterst flexibel wat betreft custom made papieren promotie materiaal. Van volledig custom made gemaakte notitieboeken tot in eigen vorm gestanste NoteStix en van digitaal bedrukte DigiStix met op elk vel een ander motief!

Foto's

FleQs B.V. in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Offset drukwerk

Diensten

Dtp
Maken van reclamedrukwerk
Post-it

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Naaien
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Coreldraw bestand
Illustrator bestand
Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Onze locatie

FleQs B.V.


Loswal 38 9206 AH Drachten
0512589999 Klik om te bellen