Flevodruk Harlingen B.V.


Kanaalweg 72 8861 KG Harlingen
0517430043 Klik om te bellen

Over Flevodruk Harlingen B.V.

Flevodruk Harlingen is uitgegroeid tot een allround grafisch bedrijf en één van de modernste drukkerijen van Noord-Nederland voor hoogwaardig en uniek drukwerk wordt gemaakt. Wij werken voor een groot aantal relaties in het binnen- en buitenland.

Uniek is dat Flevodruk in eigen huis kranten drukt. Op een rotatie krantenpers drukt Flevodruk Harlingen nu 25.000 tot 35.000 kranten per uur. Daarnaast is er ook een hypermoderne handelsdrukkerij waar meerdere vier- en vijfkleuren vellen offsetpersen staan(met lak) voor het drukken van o.a. boeken, brochures, tijdschriften, reclamedrukwerk, handelsdrukwerk, etiketten en meer. Ook staan er moderne digitale drukpersen. Daarnaast maakt Flevodruk Harlingen in eigen huis stickers op rol.

Flevodruk Harlingen is ontstaan in 1852 en tot op de dag van vandaag een modern familiebedrijf. Het bedrijf is in bezit van meerdere ISO certificaten en heeft milieuvriendelijk werken (en drukken!) hoog in het vaandel staan.

Samen met een team van 27 mensen zorgen wij elke dag weer dat het allermooiste drukwerk op tijd wordt geleverd bij onze klanten.

Flevodruk Harlingen B.V. in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Offset drukwerk

Diensten

Dtp
Kopiëren
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van rouwkaarten
Vormgeving

Onze locatie

Flevodruk Harlingen B.V.


Kanaalweg 72 8861 KG Harlingen
0517430043 Klik om te bellen