Grafigroep Zuid BV


Peelveldlaan 70 6071 TV Swalmen
0475507207 Klik om te bellen

Over Grafigroep Zuid BV

Drukkerij Kuypers:
Groot in 'klein' werk

Gaat het om 100 visitekaartjes in één kleur, 500 of 50.000 vel briefpapier, enveloppen, zelfdoorschrijvende sets, bloks, adresstickers, flyers, folders, of full colour brochures;

Uw order is bij ons in goede handen!

Als dé drukkerij voor het midden- en kleinbedrijf in het verzorgingsgebied Weert, Cranendonck en Leudal doen wij er alles aan om u een stukje maatwerk te bieden. Hierbij hoort een éérlijk en persoonlijk advies.

Wij zijn voor u een vaste en zekere partner die uw vakkennis omzet in vakkundigheid met papier en inkt. Uw order wordt bij ons niet 'ergens tussendoor' gedrukt zoals bij de grootformaat drukkers. Onze gehele organisatie is juist afgestemd op het maken van 'klein' drukwerk.

Daarmee bedoelen we dat ons persformaat maximaal 52 x 36 cm bedraagt. Wij hebben 3 offsetpersen; één vierkleuren- en twee tweekleuren. Tevens beschikken wij over de mogelijkheid om te digitaal te printen in kleur en/of zwart-wit.

Drukkerij Kuypers is in 2006 als eerste drukkerij in de regio Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant FSC-gecertificeerd. FSC is het enige keurmerk dat echt onafhankelijk, internationaal en operationeel is. FSC is met haar 10 principes eenduidig in de definiëring van wat goed beheerd bos is. Een product dat het FSC-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd uit hout afkomstig uit goed beheerd bos. FSC is de enige organisatie die een certificeringschema heeft opgesteld voor alle soorten bossen en plantages dat wereldwijd kan worden toegepast. De succesformule van het onafhankelijke FSC-keurmerk schuilt erin dat zowel alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties in de wereld als het (internationale) bedrijfsleven zich achter het FSC-keurmerk scharen.

Grafigroep Zuid BV in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Offset drukwerk

Diensten

Dtp
Kopiëren
Leveren van drukkerijbenodigdheden
Leveren van papier
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van rouwkaarten
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Coreldraw bestand
Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Onze locatie

Grafigroep Zuid BV


Peelveldlaan 70 6071 TV Swalmen
0475507207 Klik om te bellen