HT Repro


Belgiëstraat `1`` 5061 KG Oisterwijk
0135285422 Klik om te bellen

Over HT Repro

HT Repro Oisterwijk is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het verwerken van al uw printopdrachten. Wij beschikken over de meest moderne printers voor het verwerken van al uw documenten zoals scripties, werkstukken, rapporten, opleidingsmateriaal, diverse rouwdrukwerk, posters of presentaties.

HT Repro Oisterwijk heeft een ruime keuze van diverse afwerkmogelijkheden. Inbinden op verschillende manieren zoals bloklijmen, inbinden in plastic ring of wire-o, leveren van 4-rings presentatiemappen of lijmen met een linnen rug. Andere vormen van afwerking zoals, perforeren, snijden op maat of rillen behoren tot onze standaard afwerkmogelijkheden.

HT Repro Oisterwijk heeft een eigen koerier die dagelijks uw opdrachten kan ophalen en afleveren op elk gewenst adres in de regio Oisterwijk/Tilburg. Vraag naar de mogelijkheden voor het maken van vaste afspraken.

Heeft u niet de mogelijkheden om zelf een ontwerp te maken dan hebben wij een vast aantal ontwerpers in dienst die dit voor u kunnen verzorgen. Wij verzorgen voor u het ontwerp van bijvoorbeeld huisstijlen, uitnodigingen, posters en flyers van idee tot en met het eindproduct.

Wij bedrukken textiel voor fotocadeaus met illustraties, teksten of foto’s. Textiel kunt u ook zelf aanbieden. Onze folies zijn in verschillende kleuren te krijgen en te combineren voor uw bedrijfskleding of gelegenheid in oplages van 1 tot en met 100 stuks. Ook het bedrukken van Full Colour op textiel is mogelijk

Foto's

HT Repro in het kort

Soorten drukwerk

Belettering
Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Foliedruk
Textieldruk
Transferdruk

Diensten

Bedrukken van kleding
Dtp
Kopiëren
Leveren van drukkerijbenodigdheden
Leveren van papier
Maken van geboortekaarten
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Maken van rouwkaarten
Maken van spandoeken
Stickers
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Illustrator bestand
Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Onze locatie

HT Repro


Belgiëstraat `1`` 5061 KG Oisterwijk
0135285422 Klik om te bellen