MediaCenter


Metaalhof 27 3067 GM Rotterdam
010-4252600 Klik om te bellen

Over MediaCenter

Jouw resultaat, ons pakkie-an!

MediaCenter vertaalt jouw campagnes en strategieën in on- en offline mediaproducties. De unieke combinatie tussen printmedia en online expertise zorgt ervoor dat wij onze klanten compleet kunnen ontzorgen en passende totaalconcepten aanbieden. Daarnaast zorgt MediaCenter voor optimaal ingerichte systemen om verschillende processen te versnellen en makkelijker te maken, voor jou. Denk aan integrale oplossingen voor (gepersonaliseerd) drukwerk, brandportals, warehousing en meer. Dat kan MediaCenter als geen ander!

Bij MediaCenter bevindt alle expertise en kennis zich onder één dak. Onze marktteams specialiseren zich ieder in hun eigen branche, zodat we voor iedere klant het optimale resultaat kunnen realiseren. We zeggen dan ook niet voor niets: “Jouw resultaat, ons pakkie-an!”

Van idee naar product

We nemen het gehele proces voor je uit handen. Van idee naar concept en van concept naar uitvoering. MediaCenter pakt het aan! In onze verschillende, maar nauwsluitende, takken van sport helpen we je verder met advies, print en automation. Alles voor het beste resultaat.

Wat dacht je van een merkeigen bestelportal? Of iedere maand automatisch nieuw drukwerk in huis? Of wil je vooral klanten behouden en aantrekken door middel van retentie- en activatiemarketing? Onze gespecialiseerde marktteams bekijken graag samen met jou, hoe we het beste resultaat kunnen bereiken!

Foto's

Team MediaCenter

MediaCenter in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Offset drukwerk
Textieldruk
Zeefdruk

Diensten

Dtp
Kopiëren
Maken van posters
Maken van reclamedrukwerk
Stickers
Vormgeving

Afwerkingsmogelijkheden

Binden
Hechten
Lamineren
Nieten
Nummeren
Perforeren
Snijden
Vouwen

Aanlevermogelijkheden

Coreldraw bestand
Indesign bestand
JPG afbeelding
PDF document
Photoshop bestand
TIFF bestand
Word document

Artikelen

Branches in beweging, wat zien we in de markt?

Trendwatching. Een redelijk helder begrip dat zich vooral richt op het spotten van beweging, verandering en trends in de markt. Én een heel belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering in marktgerichte...

Onze locatie

MediaCenter


Metaalhof 27 3067 GM Rotterdam
010-4252600 Klik om te bellen