Omnilabel B.V.


De Vesting 17 7722 GA Dalfsen
+31529434557 Klik om te bellen

Over Omnilabel B.V.

In 1997 is Omnilabel opgericht in Dalfsen. Eerst als loondrukkerij en inmiddels gegroeid tot een professionele en zelfstandige drukkerij met haar eigen klantenkring. De afgelopen jaren hebben we ontelbaar veel gave en unieke zelfklevende etiketten en labels gemaakt voor diverse opdrachtgevers. Daar zijn we trots op! Onze grafische specialisten zorgen dagelijks voor uw etiketten. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten etiketten en labels.

Ons team bestaat uit een gezonde mix van ervaren en jonge medewerkers. Samen zorgen we ervoor dat het bedrijf op rolletjes loopt en dat u uw etiketten op tijd krijgt. Daarbij voldoen deze etiketten natuurlijk aan uw kwaliteitseisen.

Wat kunnen we voor u maken?

Bedrukte etiketten
Wanneer u bedrukte etiketten nodig heeft zult u zien dat er veel mogelijkheden zijn. Denk hierbij aan bedrukking, materiaal en ontwerp.

Als u (nog) niet thuis bent in de mogelijkheden van etiketten kan het heel snel ingewikkeld worden om de juiste keuze te maken voor uw product. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren om uiteindelijk tot het juiste etiket voor uw doelstelling en toepassing te komen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor u.

Blanco labels en etiketten


Blanco etiketten worden aan u geleverd zonder bedrukking. Ze kunnen wel in allerlei kleuren voorgekleurd zijn. Blanco etiketten zijn er in verschillende maten en (duurzame) materialen. Daarom zijn er oneindig veel mogelijkheden. Vaak worden deze etiketten gebruikt om in-house bij u nog te bedrukken met een labelprinter of etiketteermachine. U kunt er dus alle informatie die u wilt op kwijt.

Waarom bestellen bij Omnilabel?

  • Flexibel: We denken altijd met u mee.
  • Alles in-house: Dus zijn we niet afhankelijk van andere drukkerijen.
  • Professioneel: Modern machinepark met goed opgeleid en enthousiast personeel.
  • Zelfstandig: Daardoor kunnen we snel schakelen.
  • Heldere communicatie: U weet gelijk waar u aan toe bent

Omnilabel B.V. in het kort

Soorten drukwerk

Digitaal drukwerk
Digitaal printen
Flexographic

Aanlevermogelijkheden

Indesign bestand
PDF document
Photoshop bestand

Onze locatie

Omnilabel B.V.


De Vesting 17 7722 GA Dalfsen
+31529434557 Klik om te bellen